Velkommen til Kafeen!

Dagens
Me har ein fast middagsplan for heile veka.
Måndag: Torsk
Tysdag: Heimelaga kjøtkaker
Onsdag: Fleskasaus
Torsdag: Raspeballar m/saltakjøt
Fredag: Fredagar har me ikkje noko bestemt middag. Av og til kan det hende me sler til med ein god suppe, eller lagar noko av det me har liggande, men denne dagen står i utgangspunktet open. Kokkens val 🙂
Laurdag: Graut
I tillegg til nemnte rettar over pleier me òg å ha ein dagleg suppe -det kan vera alt frå tomatsuppe til sjampinjongsuppe.

Dagens middag inkluderar dessert og kaffi. Dagens suppe inkluderer kaffi.
Spør du om middagskort, so får du kort som gjer at du får kvar 11. middag gratis. Det er og moglegheit for å ta med seg middagen heim.
A-la-carte
Me har ein enkel a-la-carte meny som består av ein knallgod hamburgar, løvbiff, pommes frites og pølser. Me har lyst til å utvida denne etter kvart, so følg med.

Bestilling
På Terrassen har me òg eit flott selskapslokale som kan nyttast til ulike tilstillingar, til dømes møte og samenkomstar. Me er enno i oppstart-fasen, så me lyt prøva oss fram for å sjå kva me – pr i dag – evnar å tilby. Ta gjerne kontakt med oss, så ser me kva me kan få til.
Me kan tilby levering av snittar og ulike typar påsmurt. Ta helst kontakt i god tid dersom de ynskjer å nytta dykk av dette tilbodet.